SMYKKEPLEIE

SØLV 925 

Alle smykkene fra POPLIN er i sterling sølv 925s, forgylt med 14k gult gull. Med tiden vil forgyllingen slites, og den slites fortere ved hard bruk.

 Hvis smykkene oksiderer eller blir misfarget anbefaler vi å gå til en gullsmed og kjøpe et middel for sølvsmykker. Det kan for eksempel være en klut eller mousse, følg instruksjonene på midlet. Med tiden vil alt sølv anløpe, så farge og glans kan bli svekket. Det er en helt naturlig prosess, for sølvet oksiderer/reagerer med luft. Det er ingenting galt med sølvet, og det kan lett behandles med midler fra gullsmed. Det er ikke bare forurensing fra luft og vann som fører til at sølvet anløper. Hudkrem, hårspray, sminke, parfyme, såpe, klor, saltvann, visse matvarer og medisiner er eksempler på midler som gjør at smykkene anløper raskere. På to enkle måter kan du bremse oksideringen.
1. Vaske smykkene etter bruk
2. Oppbevar de på riktig måte

Alle smykker i rent metall (gjelder ikke perler og stener) kan rengjøres med lunkent vann og såpemiddel, skyll godt og tørk de med en myk, tørr og ren klut.
Bevar alle smykkene på et trygt og tørt sted. Enten i orginalboksen eller smykkeposen du fikk med.

Vi anbefaler at du alltid tar av deg smykkene om natten, ved hus- og hagearbeid, matlaging, svømming, bading og sportsaktiviteter.


PERLER OG EDELSTENDER

Vi bruker kun naturlige edelstener og ferskvannsperler i POPLIN smykkene. Siden alle stener og perler er naturlige kan de ha ulike urenheter og variasjoner og fremstå annerledes enn på produktbildene. Dette er på ingen måte en feil for steinen, men et kjennetegn på et naturlig produkt. Vi jobber hele tiden med å finne den beste kvaliteten på stenene og perlene til de beste prisene. Stener og perler er ekstra sensitive for kjemikaler og må brukes ved forsiktighet og skal kun rengjøres med en ren og tørr klut. De må ikke utsettes for oljer, kremer, parfyme, vaskemidler etc. Hyppig eksponering for sollys eller varme vil også sette de i fare for å miste sin naturlige glans.